Μενού Κλείσιμο

Βιογραφίες

Αλφαβητική Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση

Aιχμαλωτίδου Θεοδώρα

H Θεοδώρα Aιχμαλωτίδου γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1970. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1995 λειτουργεί δικό της φαρμακείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Mπουρνέλης Απόστολος

O Απόστολος Μπουρνέλης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα, το 1959. Είναι διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής τον Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει ως Καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση επί δεκαετία και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης επί διετία. Από το 1995 έως το 2007 εδίδαξε στην Ανώτερα Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης.

Renner Alexia

Η Alexia Renner γεννήθηκε στη Ζυρίχη το 1978. Είναι κόρη του Γουστάβου με καταγωγή από την Ελβετία και της Βαρβάρας με καταγωγή από τις Σέρρες. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και σήμερα διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο στη Ζυρίχη.

Αβανέα – Καμπούρη Μάγδα – Μαρία

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι Δικηγόρος και έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην Παθολογική Γραφολογία στο Λονδίνο, στην International Graphoanalysis Society και στο Σικάγο των Η.Π.Α, στην World Association of Documents Examiners ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα Δικαστικής Γραφολογίας επί θεμάτων γραφοκινητικής στην Ανώτερη Σχολή Γραφολογικών Σπουδών της Ρώμης (prof. Alberto Bravo), όπου απέκτησε και τη σχετική πιστοποίηση.

Αβραμίδης Σάββας

Ο Σάββας Αβραμίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το 1950. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βούλγαρη ‒η οποία κατάγεται από τον Τύρναβο Λάρισας‒ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Σήμερα είναι συνταξιούχος από την επί τριάντα τέσσερα χρόνια εργασία του στα ΕΛ.ΤΑ. ως ταχυδρομικός διανομέας και παράλληλα συμμετέχει ενεργά στα Κοινά του Δήμου Περιστερίου, του οποίου διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990 έως το 2014.

Αγγελιδάκης Νικόλαος

Ο βιογραφούμενος, Νικόλαος Αγγελιδάκης, γεννήθηκε το 1960 στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, με δίπλωμα Οικονομικών και Marketing στην Ζυρίχη, ενώ ειδικεύτηκε στις Δημόσιες Σχέσεις και στις Νέες Τεχνολογίες στην Ελβετία και στη Γερμανία.

Αγγελίδης Κωνσταντίνος

O Κωνσταντίνος Αγγελίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1949. Είναι γιος του Παντελή Αγγελίδη με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και της Αγγελικής Τσιάμη με καταγωγή από τη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Αγγελόπουλος Άγγελος

Ο Άγγελος Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1950 στην Κουκουνάρα Μεσσηνίας, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε οδοντίατρος στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 1973 και από το καλοκαίρι του 1976 έως σήμερα διατηρεί δικό του οδοντιατρείο στην Πύλο. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Αγγελόπουλος Ιωάννης

Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1964 στο Καλαμάκι Κάτω Αχαΐας. Το 1994 άνοιξε τη δική του επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων η οποία διατηρεί μία σταθερά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι έγγαμος και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Αγνιάδης Παναγιώτης

O Παναγιώτης Αγνιάδης γεννήθηκε στη Λιβαδειά, το 1949. Έχει σπουδάσει Λογιστική. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης και Οικονομικός Διαχειριστής της εμπορικής επιχείρησης «AGNIADIS SPORT», που δραστηριοποιείται στον τομέα των αθλητικών ειδών.

Αδαμάκη Βικτωρία

Η Βικτώρια Αδαμάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις σπουδές της και στο εξωτερικό. Διατηρεί δικό της συμβολαιογραφείο στην Κυψέλη.

Αδάμης Ιωάννης

Ο Ιωάννης Αδάμης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε σε μία οικογένεια με μεγάλη παράδοση στον τομέα των ναυτιλιακών πρακτορείων. Έπειτα από δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στον χώρο, το 1988 αποχωρεί από την οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύει στον Πειραιά το Ναυτικό Πρακτορείο «Αδάμης Α.Ε».

Αθουσάκης Ζαχαρίας

Ο Ζαχαρίας Αθουσάκης γεννήθηκε το 1947 στη Βαγιονιά του δήμου Γόρτυνας Κρήτης. Σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ. Είναι ιδρυτής και κύριος μέτοχος των εταιρειών ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ, ΙΛΙΑΣ Α.Ε. και ΜΑΖΑ ΑΤΕ.