Ο Γεώργιος Ασλανίδης γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Διατηρεί μαζί με τον αδερφό του την εταιρεία συστημάτων ασφαλείας «ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ SECURITY Ε.Π.Ε.». Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού.
Οι ρίζες της οικογένειας ξεκινούν από την Περίσταση της Ανατολικής Θράκης. Ο παππούς του, Δημήτρης Ασλανίδης ήταν οικοδόμος στην Περίσταση. Παντρεύτηκε τη Δέσποινα Τσαμούση με καταγωγή από το ίδιο χωριό και είχαν αποκτήσει ήδη τρία παιδιά, την Ελένη, τον Γιάννη και τον Γιώργο όταν ήρθαν το 1922 στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τη Μαργαρίτα και τον πατέρα του βιογραφούμενου Αργύρη.
Το επίθετο του παππού ήταν Ασλάν και το 1922, ερχόμενος στην Ελλάδα, το έκανε Ασλάνης. «Ασλάν» σήμαινε τον γενναίο και ανδρείο. Από το 1930 και μετά έγινε Ασλανίδης.
Ο παππούς είχε τελειώσει μόνο το δημοτικό και εργαζόταν ως κτίστης και χαμάλης στα σφαγεία και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Πέθανε το 1958 περίπου. Η γιαγιά Δέσποινα απεβίωσε το 1962 και ήταν μια γυναίκα αρχόντισσα. Πάντα ζούσαν με τον καημό να γυρίσουν ξανά στον τόπο καταγωγής τους. Ήταν και οι δύο ιδιαίτερα θρησκευόμενοι και έλεγαν, όταν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, ότι ήθελαν να επισκεφθούν την Πόλη και ας πεθάνουν.
Ο Αργύρης Ασλανίδης, ο πατέρας του, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1931 στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ντεπώ που είχε εγκατασταθεί η οικογένεια. Μετά το δημοτικό αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο λόγω της Κατοχής, παρόλο που ήθελε να πάει στο γυμνάσιο, και έγινε μαραγκός. Εργαζόταν από την ηλικία των 11 ετών ως μαραγκός και στα 18 του έφτιαξε μία παράγκα δίπλα στο πατρικό του σπίτι και εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Παντρεύτηκε το 1965 την Ειρήνη Μπουρνουξούζη και απέκτησαν τους διδύμους Γεώργιο και Δημήτριο Ασλανίδη.
Ο παππούς από την πλευρά της μητέρας του, Γεώργιος Μπουρνουξούζης, γεννήθηκε στο Αϊβαλί της Μικράς Ασίας και ήταν αγρότης. Όταν ήρθε στην Ελλάδα το 1922 με τη σύζυγό του την Καλλιόπη, είχαν ήδη αποκτήσει την Ελευθερία, τον Γιαννέλη και τον Μανώλη και εγκαταστάθηκαν στην Περαία Θεσσαλονίκης. Εκεί απέκτησαν άλλα τρία παιδιά, τη Μαρίτσα, τη μητέρα του βιογραφούμενου Ειρήνη και τον Παντελή.
Ο παππούς Γεώργιος καλλιεργούσε στην Περαία αμπέλια και έφτιαχνε κρασί και τσίπουρο, ενώ είχε και ζώα στην κατοχή του. Μετά το 1950 απέκτησε φορτηγό και με τον μεγάλο του γιο έκαναν μεταφορές αγροτικών προϊόντων μέχρι το 1956 που πέθανε. Η γιαγιά Καλλιόπη πέθανε γύρω στο 1965.
Η οικογένεια Ασλανίδη πέρασε στην Κατοχή μεγάλη πείνα. Η φτώχεια και οι ακραίες κακουχίες ήταν καθημερινό φαινόμενο καθώς έβλεπαν ανθρώπους να πέφτουν στο δρόμο από την πείνα και να ζητιανεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Όταν παντρεύτηκε ο Αργύρης, αγόρασε ένα μαγαζί και φτιάξε επιπλοποιείο, το οποίο διατήρησε έως το 1978 που έγινε ο μεγάλος σεισμός της Θεσσαλονίκης. Μετά εργάστηκε σε μία εταιρεία επαγγελματικών ψυγείων όπου κατασκεύαζε τον ξύλινο σκελετό τους, ενώ παράλληλα διατηρούσε το επιπλάδικό του μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Ήταν λάτρης του κυνηγιού και του ψαρέματος αλλά και της εκτροφής ταχυδρομικών περιστεριών.
Η μητέρα του βιογραφούμενου, Ειρήνη, γεννήθηκε το 1930 στην Περαία Θεσσαλονίκης. Τελείωσε το δημοτικό και στη συνέχεια σπούδασε σε Σχολή Ραπτικής και για 25 χρόνια εργαζόταν στην εταιρεία «ΝΑΝΟΚΑ» ως αρχιμοδίστρα. Ήταν άτομο πολύ εργατικό, δοτική και καλή μητέρα, λάτρης της κουζίνας καθώς ήταν εξαίρετη μαγείρισσα και μία αξιόλογη γυναίκα εν γένει. Απεβίωσε στις 11 Ιουλίου 2008 από λευχαιμία, πεθαίνοντας στα χέρια του βιογραφούμενου που ήταν δίπλα της ως το τέλος.
Ο Γεώργιος και ο δίδυμος αδερφός του, Δημήτριος, που είναι μεγαλύτερος κατά 15 λεπτά, γεννήθηκαν στις 21 Ιουλίου 1966. Ο Γεώργιος τελείωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο και μετά φοίτησε στην Τεχνική Σχολή του Ευκλείδη ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Από τα 18 του χρόνια εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, έως το 1985 που υπηρέτησε στο ΣΕΜ (Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών).
Απολύθηκε από τον στρατό το 1987 και εργάστηκε έως το 1990 ως ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Από το 1990 με τον αδελφό του τον Δημήτρη ξεκίνησε την επιχείρηση «Ασλανίδης Security ΕΠΕ» και την «ΑΦΟΙ Ασλανίδη ΟΕ» που δραστηριοποιείται στο εμπόριο συστημάτων ασφαλείας.
Παντρεύτηκε τη Χρύσα Καραστογιάννη με καταγωγή από τον Άγιο Πέτρο του Κιλκίς και απέκτησαν έναν γιο, τον Αργύρη Ασλανίδη, στις 10 Οκτωβρίου 2010.
Ο αδερφός του ο Δημήτρης τελείωσε επίσης στη Σχολή του Ευκλείδη ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και εργάστηκε μαζί με τον αδερφό του. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Καραγιάννη και έχει δύο παιδιά, τον Αργύρη και την Ειρήνη.
Σταθμός στη ζωή του βιογραφούμενου είναι η σημερινή του επιχείρηση. Έδρα της επιχείρησης είναι το κατάστημα που είχε στην ιδιοκτησία του ο πατέρας τους. Εξίσου σημαντικότατος σταθμός στη ζωή του είναι η γέννηση του γιου του.
Από τους γονείς του κληρονόμησε τον αυθορμητισμό τους και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο. Χόμπι του είναι το κυνήγι, το ψάρεμα και η ενασχόληση με ταχυδρομικά περιστέρια, όπως και ο πατέρας του.
Υπήρξε Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών, ενώ σήμερα είναι με τον αδερφό του απλά μέλη. Διοργανώνουν τον Αγώνα ταχυδρομικών περιστεριών. Τα περιστέρια έρχονται μικρά στο εκτροφείο τους, προπονούνται και λαμβάνουν μέρος σε πέντε αγώνες. Ο τελικός είναι η ευθεία 400 χλμ. από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας μέχρι την Περαία. Το έπαθλο είναι χρηματικό και μετά το τέλος του αγώνα δημοπρατούνται τα περιστέρια και παίρνουν χρήματα το εκτροφείο και οι εκτροφείς. Αυτό γίνεται σε 50 μέρη της Ευρώπης. Ο Σύλλογος συμμετέχει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών Περιστεριών.