Μενού Κλείσιμο

Χούλης Νικόλαος

• Έτος Γεννήσεως: 1950
• Επάγγελμα: Επιχειρηματίας
• Τόπος Καταγωγής: Σμύρνη Μικράς Ασίας, Τουρκία / Πειραιάς, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ελλάδα
• Τόπος Διαμονής: -

Ο Νικόλαος Χούλης γεννήθηκε το 1950. Το 1988 ίδρυσε την εταιρεία οικοδομικών υλικών “DUROSTICK”, η οποία εδώ και 34 χρόνια αποτελεί κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της.

Ο Νικόλαος Χούλης έλκει την καταγωγή του από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας και τον Πειραιά. Γεννήθηκε το 1950 και μεγάλωσε στην πόλη του Πειραιά.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκινά σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών, στο πλάι του πατέρα του. Από νεαρή ηλικία μαθαίνει την αξία της δημιουργίας, αλλά και τον μόχθο και τις θυσίες που απαιτούνται, προκειμένου να απολαύσει κανείς την επαγγελματική καταξίωση και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.

Το 1988 ιδρύει την προσωπική του εταιρεία «DUROSTICK Ν. Χούλης», με αντικείμενο την παραγωγή συγκολλητικών υλών, χρωμάτων και κονιαμάτων. Προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όραμά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Ως «DUROSTICK Α.Β.Ε.Ε.» συνεχίζει έως σήμερα -αλλά και για πολλά χρόνια ακόμη- την καθόλα επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού.

Ο Νικόλαος Χούλης έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Μιχάλη, οι οποίοι έχουν ενεργό και σημαντικό ρόλο στην DUROSTICK ΑΒΕΕ.

Ο επιχειρηματικός στόχος και το όραμα του Νικόλαου Χούλη ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα η συνεχής και υγιής ανάπτυξη της DUROSTICK ΑΒΕΕ, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η DUROSTICK, στα 34 χρόνια λειτουργίας της, κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των βιομηχανιών του κλάδου. Διαθέτει υπερσύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ η ποικιλία των 350 προϊόντων της, καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής. Το ανθρώπινο δυναμικό της ανέρχεται στα 220 άτομα, ενώ το άρτια εξοπλισμένο χημείο της αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία νέων προϊόντων και τη συνεχή εξέλιξη των υφιστάμενων.• Επωνυμία Εταιρίας: DUROSTICK Α.Β.Ε.Ε.
• Έτος Ίδρυσης: 1988
• Δραστηριότητα: Παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικοδομής
• Διεύθυνση: Aσπρόπυργος Αττικής T.K. 193 00 Τηλ. : 211 60 03 500 - 599 Fax. : 210 55 99 612 info@durostick.gr / BI.ΠΕ.Θ. - Σίνδος Ο.Τ 44 Οδός ΔΑ 10 T.K. 570 22 Τηλ. : 2310 795 797 Fax. : 2310 797 367 info@durostick.gr
• Ιστοσελίδα: https://www.durostick.gr

Στοχεύουμε πάντα στη δημιουργία και διατήρηση ευχαριστημένων και ικανοποιημένων αγοραστών –χρηστών των προϊόντων μας και κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, όχι απλά για να καλύπτουμε, αλλά για να υπερκαλύπτουμε τις απαιτήσεις και προσδοκίες που έχουν από εμάς.