Μενού Κλείσιμο

Καρούτζος Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Καρούτζος κατάγεται από το Νομό Μεσσηνίας. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Affidea Ελλάδος. Ο Θεόδωρος Καρούτζος γεννήθηκε πριν από 48 χρόνια στην Καλαμάτα, σήμερα όμως ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MBA με ειδίκευση στο Health Management. Στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εισήλθε το 1998, αναλαμβάνοντας στελεχιακές θέσεις υψηλής ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Το 2006 έγινε Γενικός Διευθυντής στην Affidea Ελλάδος και τον Μάρτιο του 2012 χρίστηκε Διευθύνων Σύμβουλός της.

Μέλος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (Ε.Α.Σ.Ε.), ο Θεόδωρος Καρούτζος είναι στέλεχος με πολυετή καριέρα, ένας άνθρωπος που με το όραμα, την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, σε όλα τα στάδια εξέλιξης και ανάπτυξης του πολυεθνικού ομίλου Affidea. Εστιάζοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, τόσο στις υφιστάμενες όσο και σε νέες αγορές, η Affidea εξακολουθεί να καινοτομεί και να εδραιώνει την αποστολή της, ως ο μεγαλύτερος πάροχος Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης στην Ευρώπη.

Ο Θεόδωρος Καρούτζος έχει συνδέσει το όνομά του με τη δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία της Affidea στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την υλοποίηση ενός πολυδιάστατου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με βασική αρχή τον σεβασμό στον άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, ο όμιλος Affidea έχει σημειώσει αποδεδειγμένα περαιτέρω επέκταση του δικτύου του, αύξηση νέων θέσεων εργασίας και εδραίωση άριστης φήμης.

Η επιχειρηματική και κλινική αριστεία, η καινοτομία, η προσφορά στην κοινωνία και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με εκείνον στο τιμόνι, ξεχώρισαν στα Healthcare Business Awards και τιμήθηκαν με Χρυσό Βραβείο για την Ανάπτυξη, την Ποιότητα και την Επενδυτική Δραστηριότητα. Χάρη στη μεθοδικότητα και στον επαγγελματισμό του, η Affidea Ελλάδος βραβεύτηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες στο Diamonds Forum και στο Salus Index Awards, αντίστοιχα. Επιπλέον, οι ανώτατες διακρίσεις από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας (ESR) για την ασφάλεια των ασθενών από πλευράς ακτινοπροστασίας, αποτελούν αναμφίβολα αναγνώριση του πάθους και της προσήλωσης των ανθρώπων της Affidea, για υψηλής ποιοτικής στάθμης προσφορά ιατρικών υπηρεσιών προς όλους τους εξεταζόμενους.

Ποια είναι η Affidea

Η Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης και ιδιαίτερα Διαγνωστικής Απεικόνισης, Βιοπαθολογίας και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες και 280 ιατρικά κέντρα.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Επιπλέον, τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σήμερα, διαθέτει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Η Affidea Ελλάδος, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία, στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των ιατρικών αποτελεσμάτων στα εργαστήριά της. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στην προμήθεια και αναβάθμιση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, η Affidea εξασφαλίζει υπεύθυνα ότι παραμένει στην πρωτοπορία των ιατρικών εξελίξεων, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.