Μενού Κλείσιμο

Λιναρδάκης Στέλιος

Ο Στέλιος Λιναρδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Οι γονείς του, Ιωσήφ και Ειρήνη, γεννήθηκαν στην Κρήτη και τη Μυτιλήνη αντίστοιχα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Mc Gill το 1987.

Ο Στέλιος Λιναρδάκης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, από το 1988, σε διάφορους τομείς, όπως courier, αντιπροσωπείες, οικονομικές υπηρεσίες κλπ. Το 1992 δραστηριοποιείται και στον τομέα της εστίασης στο εξωτερικό. Το 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να δημιουργήσει με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Βασίλη, την «Μεταφορική Λιναρδάκη».

Το 1999 είχαν πλέον εισέλθει στις μεταφορικές εταιρείες της οικογένειας και οι δύο αδερφές του βιογραφούμενου, Χριστίνα και Μίνα. Δημιουργούν όλοι μαζί την εταιρεία UNILOG A.E., η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των Third Party Logistics (3PL), με εξειδίκευση στα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το 2002 ο Στέλιος Λιναρδάκης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου, μέσω απόσχισης, την UNILOG A.E ενώ ο πατέρας του με τα αδέρφια του αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τις επτά μεταφορικές εταιρείες. Έως και σήμερα, οι επιχειρήσεις αυτές έχουν συνεχιζόμενη συνεργασία, με αποτέλεσμα την κατάκτηση πολύ σημαντικού μεριδίου στην αγορά.

Στην προσωπική του ζωή, ο βιογραφούμενος απέκτησε μια κόρη, την Αλεξία από τον πρώτο του γάμο. Η Αλεξία είναι σήμερα 23 ετών, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Sussex και ολοκληρώνει το Master της το 2021 στα Οικονομικά και το Management. Το 2020 απέκτησε ακόμη μία κόρη από τον δεύτερο γάμο του.

Σήμερα, ο Στέλιος Λιναρδάκης συνεχίζει την 20ετή του πορεία στην αγορά των 3PL, με εξειδίκευση στα φαρμακευτικά σκευάσματα. Περαιτέρω αναπτυξιακά πλάνα έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται από τις αρχές του 2021.