Τόπος Καταγωγής: Δαρδανέλια (σήμερα Δήμος Τρωάδος) Τόπος Διαμονής: Καλαμάτα Επάγγελμα: Επιχειρηματίας – μηχανικός τεχνολόγος έργα τομέα ύδρευσης Έτος γέννησης: 1950
Ο Φίλιππος Γλαρός γεννήθηκε στο Βαθύ της Σάμου το 1956 από τον Χριστόδουλο και την Αργυρώ που κατάγονταν από τους Φούρνους Ικαρίας. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δίδαξε για κάποια χρόνια στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο της Σάμου.
Η Μαρία Γλυκοκαλάμου, η οποία κατάγεται από την Κάλυμνο, ασχολείται επαγγελματικά με επιχείρηση take away καφέ και ερασιτεχνικά με την πυρογραφία.
Ο Κωνσταντίνος Γονιδάκης γεννήθηκε το 1951 στο Αιγάλεω και η καταγωγή του είναι από την Κύθνο. Από το 1992 διατηρεί την εταιρεία Arredamento, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου.
Η Μαρία Γραμματοπούλου γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη. Το 2010 αγόρασαν με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Παϊσιάδη, την επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας εδεσμάτων «Τέρψη» στην οποία έχουν αφοσιωθεί με πολλή αγάπη και μεράκι, εξελίσσοντάς την διαρκώς.
Ο Στέφανος Γράφας, γιος του Πολύκαρπου Γράφα και της Μαγδαληνής Σβούκα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946.
Ο Ιωάννης Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1952. Είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Medicare, η οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος ειδικών καθαριστικών και εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού και συνεργάζεται με πασίγνωστες εταιρείες του εξωτερικού. Είναι πατέρας δύο παιδιών.
Τόπος Καταγωγής: Δομνίστα Ευρυτανίας Τόπος Διαμονής: – Επάγγελμα: Οινοποιία Έτος γέννησης: 1970
Ο Νεκτάριος Γρίβας γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1969 στο Αγρίνιο. Οι ρίζες της οικογένειάς του από τον πατέρα του είναι από τα Άγραφα και από τη μητέρα του από την Ευρυτανία. Σήμερα ο ίδιος ζει στο Αγρίνιο με την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της οινοποιίας με την εταιρεία «ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΓΡΙΒΑΣ».
Ο Δημήτριος Γυφτέας είναι ο ιδρυτής της εταιρείας «Αγροτική Βιομηχανία Μεσσηνίας Α.Ε.-AGROVIM», η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της τυποποίησης και εμπορίας καινοτόμων προϊόντων ελιάς και ελαιολάδου.